Northeastern Customer Service Facilities Office

Northeastern Customer Service
© 2016 Christian Phillips Photography

An academic office space refresh to help streamline customer service

Client
Northeastern University
Location
Boston, MA
Completion
2016
Size
2,500 sq. ft.
Design Team
Diana Nicklaus, Principal-in-Charge
Lisa Statkiewicz, Project Manager
Katie Kernizan, Project Designer

The four-story Gainsborough Garage is a historic parking facility on the Northeastern University campus. The University added 2,000 square feet of fitout space to house the Facilities Work Order Customer Service Group offices and control desk. The open office layout accommodates students and contractors who frequent the space for assistance and acts as a communications center where the university community interfaces with the Facilities Division for all requests for repairs, special services, and emergencies.

The scope of this 24/7 facility includes a new exterior entrance and ramp, a command center desk, offices, conference space, a kitchen/break room, and other facilities support space.

Northeastern Customer Service
© 2016 Christian Phillips Photography