WEX Long Creek

WEX Longcreek lobby

A global company transforms their headquarters to reflect their expanding place in the high-tech payment solutions market.

Client
WEX Inc.
Location
South Portland, ME
Schedule
Aug 2014 – Jan 2015
Size
20,000 sq. ft.
Design Team
Diana Nicklaus, Principal-in-Charge
Linda Smiley, Project Manager
Koos Louw, Project Designer
Diana Ostberg, Project Architect

WEX’s customer base is expanding to include numerous global fortune 100 companies. Their headquarters building lacked the branding of an emerging giant in the fleet management and fuel payment industry.

The existing lobby was dark, dated, and closed off. Saam created greater visibility and increased collaboration and conference space. New finishes, lighting solutions, and furniture provide a vibrant experience to visitors and clients. Executive conference rooms and cafeterias have enlivened the staff and increased productivity.

WEX Longcreek lounge area